Porkkalan Ampujat ry

Porkkalan Ampujat r.y. (PorkkA) on Kirkkonummella toimiva ampumaurheilun erikoisseura, joka pyrkii tarjoamaan harrastusmahdollisuuksia kaikille ampumaurheilusta kiinnostuneille Kirkkonummella ja sen lähiympäristössä asuville. Seura pyrkii edistämään ampumaurheilua liikuntamuotona ottaen huomioon yhtä hyvin kuntoilijoiden kuin kilpailijoidenkin tarpeet. Tämä on Suomen Ampumaurheiluliiton tavoitteiden täyttämistä. Seura on myös Suomen Metsästäjäliiton Uudenmaan piirin jäsen ja tätä kautta avautuu lisää toimintaa metsästysammunnoista kiinnostuneille.

Tietoja seurasta

Yhdistysrekisterinumero: 83.304
Y-tunnus: 2901061-6
Tilinumero (IBAN): FI46 5554 0920 1374 36

• Myös toimintakuntoisen ja lajiharjoitteluun hyvin sopivan aseen (kivääri/haulikko/pistooli) lahjoittaminen seuralle esimerkiksi kuolinpesästä tai muuten harrasteesta luopumisen vuoksi tukemaan nuorten ja aloittelevien ampumaharrastusta on mahdollista. Lue lisää lahjoittamisesta.

Laskutus/rekisteriosoite:
Yhdistyksen osoite (puheenjohtaja): PorkkA / Ilkka Kervinen, Yläkalliontie 7 A, 02760 Espoo

Sähköpostiosoitteet ja puhelinnumerot löytyvät toimihenkilösivulta.

Tiedostot

PDF-tiedostoporkka_toimintaohjelma_2020.pdf (470 kB)